Rüübe kodulehele sisenemiseks peab olema vähemalt 18 aastat vana!

You have to be over 18 to enter Rüübe vodka's home page!

 

Tšilli-mustsõstra RÜÜBE võitis Craft Spirits Berlin 2022 konkursilt maitseviinade kategoorias hõbemärgise

April 2022

Tšilli-mustsõstra RÜÜBE võitis Craft Spirits Berlin 2022 konkursilt maitseviinade kategoorias hõbemärgise

Meie tšilli-mustsõstra RÜÜBE saavutas 2022. aasta alguses Euroopa suurimal käsitööjookide konkursil Craft Spirits Berlin 2022 maitseviinade kategoorias kõrgema punktisumma, millega teenis hõbemärgise (kulda välja ei antud) – seega kõrgeim tunnustus maitseviinade seas aastsal 2022. Auhinnatud toote kohta lugeda ja seda osta saad siit: https://surakas.ee/toode/kasitoo-maitseviin-ruube-tsilli-mustasostra/.

Craft Spirits Berlin Festival on Euroopa tähtsaim käsitööna valmistatud kangete alkohoolsete jookide mess. Messi motoks on: “Piirkondlikult ja säästvalt toodetud käsitöö kange alkohol – eksklusiivselt ja ainult looduslikest koostisosadest.”

Piiritusetehased ja kangete alkohoolsete jookide tootjad esitlevad sellel messil oma tooteid igal aastal ning meelitavad kohale restoranipidajaid, baarmane, spetsialiseerunud edasimüüjaid ja asjast huvitatud publikut.

Meie oleme osalenud messil aastal 2020 ning ainult konkursil ja auhinnagalal aastal 2022. Rüübe viinad on konkursilt võitnud auhindu ka varem – aastal 2020 tõime CRAFT SPIRITS BERLIN messilt üks hõbeda ja kaks pronksi.

Konkursil osalemise põhiline eesmärk on olnud saada kinnitust, et meie poolt loodud kvaliteet ja maitsed on publikule huvitavad ning leiavad aktsepteerimist. Kõik Rüübe konkursile esitatud joogid on aga meie meeldivaks üllatuseks saanud auhinnalised kohad.

2022. aastal toimus Craft Spirits Berlin Awards tseremoonia taas live üritusena. Medaleid tuli vastu võtma arvukalt osalejaid Saksamaalt ja paljudest teistest riikidest. See oli tõeline rahvusvahelise käsitöö destilleerijate skeene suur kokkutulek. Toimumispaigaks oli legendaarse Berliini Holzmarkti linnaosa ürituste toimumispaik Säälchen. Kõik need, kes siiski Berliini ei jõudnud, said tulemuste väljakuulutamist jälgida ka live veebiülekandes.

Kokku esitati konkursile 666 toodet 25 riigist. See teeb Craft Spirits Berlin Awardsist suurima ja tähtsaima rahvusvahelise käsitööna valmistatud kangete alkohoolsete jookide konkursi. Žürii koosolek oli detsentraliseeritud: 24 eksperti Saksamaal, Austrias, Šveitsis, Bosnia-Hertsegoviinas, Prantsusmaal, Ungaris, Taanis ja Suurbritannias said proovid nummerdatud märgistamata pudelites, hindamine toimus digitaalse platvormi kaudu. Žüriid ühendati Berliini korraldusmeeskonnaga videoülekande kaudu. Lisaks pimedegusteerimise tulemustel põhinevatele auhindadele austab Craft Spirits Berlin ka neid, kes on andnud erilise panuse käsitöönduslikule destilleerimisele. Eriauhinnad anti välja viies kategoorias. Sel aastal läksid eriauhinnad Inglismaale, Mehhikosse ja Austriasse.