Rüübe kodulehele sisenemiseks peab olema vähemalt 18 aastat vana!

You have to be over 18 to enter Rüübe vodka's home page!

Meie klientide tagasiside

    Quote

    Degusteerisime 14 TalTechi Avatud ülikooli Toitlustuskorralduse akadeemia VII lennu lõpetaja osavõtul ning tippsommeljee Aivar Vipperi juhendamisel Rüübe käsitööviinasid. Kõik degustatsiooni käigus testitud Rüübe viinad olid mõnusalt kristallselged, kuna tegemist on 100% mahetoodetega. Rüübe viinad said allolevate hinnangute osaliseks.

    KÄSITÖÖVIIN „HALJAS“: Joogis oli tunda rukki täisküpsust ja magusust. Hästi tasakaalus ja puhta maitsega nagu üks traditsiooniline kristallselge viin olema peab. Haljas on ehteks igale peolauale.

    Keskmine hinne: 8,31

    RITTA ROOSAAR TalTech Avatud ülikooli ja Eesti ettevõtluskõrgkooli Mainor lektor
    Quote

    Haljas RÜÜBE – välimuselt kirgas, veidi õline, aroomi poolest puhas ja veidi vürtsika alatooniga viin. Maitselt tulevad esile kerged vürtsid ja veidi magus alatoon. Asjalik pakend. Ilus puhas toode, mida soovitan kindlasti mõistlikus koguses nautida. Annan 100 punkti skaalas hindeks 90 punkti

    Ingveri-mündi RÜÜBE – välimuselt kirgas, aroomis võimsad mündi noodid. Maitselt tuntav münt, mis veidi integreeritud ingveriga.

    Põdrakanepi RÜÜBE – välimuselt kirgas, aroomis ravimtaimed, raba ja südasuvised metsaalused aroomid. Maitselt vürtsikas. Maitse on isegi ahvatlevam, kui aroom.

    Viimaseid kahte (Ingever-mündi ja Põdrakanepi) soovitan kasutada pigem kokteilide tegemiseks.

    1. Viinad on degusteeritud +10 kraadi juures tulbikujulisest klaasist.
    Quote

    „Juba Rüübet välja valades tekitas viina aroom minus soovi saada selle juurde grillitud lamba ristluutükk. See tunne oli esmakordne ehk kunagi varem pole ma kogenud, et viin võib koheselt seostuda toiduga.

    Rüübe viina juurde ei ole vaja pealejooki – see on väga puhta maitsega ja selgelt esimene toiduviin minu jaoks.

    Põdrakanepi Rüübe puhul meeldib mulle selle puhtus aroomis ja maitses. Pealgi on rüüpeajal tulnud head mõtted selged veel ka hommikul. Perega oleme me suured fermenteeritud põdrakanepitee austajad. Rüübe viina proovimine oli kui kohtumine hommikuse sõbraga, aga hoopis õhtul.“

    Quote

    „Rüübe viina soovitan soojalt – vaid keskpärast viina tarbitakse külmana. Nagu aru võib saada, on tegemist täielikku tippklassi kuuluva joogiga.

    Ingveriga Rüübe on väga hea aroomiga ning mulle isiklikult tundub, et see on ka mõõdukate raviomadustega. Vähemalt mina olen saanud sellest abi erinevatele vaevustele.😊 Tegelikult peaks põdrakanepiga Rüübe olema terve Ida-Eesti tunnusjook ajaloolise Ivan-Tšai ehk põdrakanepitee elus hoidmise piirkonna austuseks.“

    Quote

    „Käsitööviin Rüübe valikust leiab nii klassikalisi maitseid kui ka miskit uut ja põnevat. See sobib ideaalselt nii puhtalt nautimiseks kui põnevate kokteilide ja segujookide valmistamiseks.“

    KRISTJAN MARKII sommeljee ja gurmaan