Rüübe kodulehele sisenemiseks peab olema vähemalt 18 aastat vana!

You have to be over 18 to enter Rüübe vodka's home page!

 

Värskelt on valminud uus käsitöö-maitseviin Rüübe tšilli-mustsõstra!

august 2021

Värskelt on valminud uus käsitöö-maitseviin Rüübe tšilli-mustsõstra!

2021. aasta jaanipäeval valmis meil täiesti uus toode, milleks on unikaalse valmistusprotsessiga käsitöö-maitseviin Rüübe tšilli-mustsõstra.

Võtke meiega ühendust, kui soovite uut maitset proovimiseks osta. Uus maitseviin saab olema müügis ka peagi avanevas e-poes.

Destilleerimisprotsessis on kasutatud eksootilist tšillipipart ja Eesti puhtas looduses kasvatatud musti sõstraid. Jooki iseloomustab kirgas läbipaistvus, mustasõstra aroom ning tšillipipra ergas maitse. Valmistamisel on kasutatud Eestimaist mahepiiritust.

Muudab hea seltskonna veel paremaks – põnev aroom ja parim maitse toatemperatuuril.

Tarbige mõõdutundega, tegemist on alkoholiga!

Tšillipipar, levinud nimega tšillipaprika ja nahuatli keeles lihtsalt tšilli, on vanadest aegadest tuntud ka kui türgi pipar või tulipipar. Tšilli on üks vanemaid taimekultuure, mida inimkond on üle 8000 aasta kasvatanud. Mõnedes kultuurides peetakse tšillipipraid afrodisiaakumiteks. Tšilli on Euroopasse jõudnud Kolumbuse-eelsel ajal, mil nii viikingid kui ka teised uurimis- ja kauplemisreisidega tegelenud rahvad on seda taime kasutanud arstimina üle tuhande aasta. Tšillipaprikad on väga vitamiinirikkad, kuna nendes on rohkelt C- ja E-vitamiini, samuti A-provitamiine ja B-vitamiini. Tšillis on 20% kasulikke kiudaineid, see ergastab pindmist vereringet ja kiirendab ainevahetust – olles seega muuhulgas looduslik abivahend kaalus alla võtmisel. Suure karotenoidide sisalduse tõttu on tšilli antioksüdant. Tšilli annab unustamatu ja krõbeda maitseelamuse.

Must sõstar (Ribes nigrum) on Eestis levinud aia-ja ravimtaim, mille kasvatamist alustati Venemaa kloostrites juba 11.sajandil. Mustasõstra marju hinnatakse kõrgelt suure C-vitamiini sisalduse poolest, ning lehed ja varred sisaldavad samu toitaineid, mis marjadki. Mineraalainetest sisaldavad need kaaliumi, rauda, fosforit, kaltsiumi, mangaani, magneesiumi, seleeni ja tsinki. Lehtedes leidub C-vitamiini, kaaliumi ja fütontsiide rohkemgi veel kui marjades. Marja kestas leidub looduslikku ainet antotsüaniini, mis aeglustab vähirakkude arengut. Rahvameditsiinis kasutatakse marju neerukivide, reuma, liigesepõletike ja palaviku korral. Must sõstar on Eesti oma supertoit, mis aitab kaasa immuunsüsteemi tugevdamisele ja parandab organismi vastupanuvõimet haigustele. Suurepärase hõrgu magus-hapu maitsega must sõstar annab unustamatu maitse igale toidule ja joogile.

Terviseks!