Award
Award
 

100% MAHETOODE

UUS: KÄSITÖÖ-MAITSEVIIN RÜÜBE TŠILLI-MUSTASÕSTRA

Vol 40%

Osta

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Uus unikaalse valmistusprotsessiga käsitööviin RÜÜBE tšilli ja musta sõstraga.

Destilleerimisprotsessis on kasutatud eksootilist tšillipipart ja Eesti puhtas looduses kasvatatud musti sõstraid. Jooki iseloomustab kirgas läbipaistvus, mustasõstra aroom ning tšillipipra ergas maitse. Valmistamisel on kasutatud Eestimaist mahepiiritust.

Muudab hea seltskonna veel paremaks – põnev aroom ja parim maitse toatemperatuuril.

Tarbige mõõdutundega, tegemist on alkoholiga!

Tšillipipar, levinud nimega tšillipaprika ja nahuatli keeles lihtsalt tšilli, on vanadest aegadest tuntud ka kui türgi pipar või tulipipar. Tšilli on üks vanemaid taimekultuure, mida inimkond on üle 8000 aasta kasvatanud. Mõnedes kultuurides peetakse tšillipipraid afrodisiaakumiteks. Tšilli on Euroopasse jõudnud Kolumbuse-eelsel ajal, mil nii viikingid kui ka teised uurimis- ja kauplemisreisidega tegelenud rahvad on seda taime kasutanud arstimina üle tuhande aasta. Tšillipaprikad on väga vitamiinirikkad, kuna nendes on rohkelt C- ja E-vitamiini, samuti A-provitamiine ja B-vitamiini. Tšillis on 20% kasulikke kiudaineid, see ergastab pindmist vereringet ja kiirendab ainevahetust – olles seega muuhulgas looduslik abivahend kaalus alla võtmisel. Suure karotenoidide sisalduse tõttu on tšilli antioksüdant. Tšilli annab unustamatu ja krõbeda maitseelamuse.

Must sõstar (Ribes nigrum) on Eestis levinud aia-ja ravimtaim, mille kasvatamist alustati Venemaa kloostrites juba 11.sajandil. Mustasõstra marju hinnatakse kõrgelt suure C-vitamiini sisalduse poolest, ning lehed ja varred sisaldavad samu toitaineid, mis marjadki. Mineraalainetest sisaldavad need kaaliumi, rauda, fosforit, kaltsiumi, mangaani, magneesiumi, seleeni ja tsinki. Lehtedes leidub C-vitamiini, kaaliumi ja fütontsiide rohkemgi veel kui marjades. Marja kestas leidub looduslikku ainet antotsüaniini, mis aeglustab vähirakkude arengut. Rahvameditsiinis kasutatakse marju neerukivide, reuma, liigesepõletike ja palaviku korral. Must sõstar on Eesti oma supertoit, mis aitab kaasa immuunsüsteemi tugevdamisele ja parandab organismi vastupanuvõimet haigustele. Suurepärase hõrgu magus-hapu maitsega must sõstar annab unustamatu maitse igale toidule ja joogile.

Auhinnatud käsitööviin RÜÜBE on valmistatud Eesti kohalikust mahepiiritusest ja puhtast loodusest kogutud taimedest.

Ühendasime põlised eestimaised viinavalmistamise traditsioonid modernsete tehnoloogiatega, mille tulemuseks on suurepärased maitseelamused. Eesti parimaks viinaks tunnistatud Rüübe „Haljas“ ja auhinnatud maitseviinad on väärikas valik nii erilisteks tähtpäevadeks kui kingituseks!

Quote

Iidne tarkus.
Teistmoodi tegelikkus.